Relevantum Oy
puh. 03 341 1111
kurssit@relevantum.fi

● Ilmoittautuminen
● Kurssit
● Yrityskohtaiset
    kurssit

● Yritysesittely
Tietoliikenteen, tietojärjestelmien ja digitaalisen median kursseja

React-pikakurssi

Nopeatempoisella kurssilla React otetaan haltuun tehokkaiden harjoitusten avulla. Kurssi soveltuu pituutensa vuoksi aikaisemmin frontend-kehitystä tehneille. Kurssilta saat mukaasi kattavan materiaalipaketin muistinvirkistämistä varten.

Kurssilla käytetään aina työkalujen ja kirjastojen tuoreimpia versioita. Lisäksi saat käyttöösi React-sovelluskehitykseen rakentamamme Linux-virtuaalikoneen, jota voit käyttää myös myöhemmin työssäsi. Vaihtoehtoisesti voit asentaa tarvittavat ohjelmistot suoraan omalle koneellesi.

Tällä kurssilla koodataan. Ja paljon.

React on JavaScript-kirjasto deklaratiivisten käyttöliittymien rakentamiseen. Reactilla luotavat komponentit jakavat sovelluksen pienempiin, helpommin hallittaviin osiin, jolloin myös sovelluksen kehitys ja testaus yksinkertaistuvat. React-komponentit kirjoitetaan JSX-syntaksilla, joka yhdistelee HTML- ja SVG-merkkausta sekä JavaScriptiä.

Kurssi soveltuu web-kehittäjille, arkkitehdeille ja muille koodaustaitoisille. Kurssilla pärjäämiseen tarvitset perustaidot HTML-merkkauksen tuottamiseen ja JavaScript-ohjelmointikielen käyttöön. Aikaisempi kokemus JavaScript-sovelluskehyksistä on eduksi (esim. AngularJS, Ember tai Backbone.js).

Aamupäivän aikana perehdymme Reactin perusteisiin ja opettelemme tuottamaan komponentteja JSX-syntaksilla. Koko kurssin ajan käytämme ECMAScript 2015 (ES6) -standardin mukaista syntaksia. Saat siis samalla päivitettyä JavaScript-osaamisesi, jos uusi syntaksi ei ole vielä tullut tutuksi.

Iltapäivällä käsittelemme React Router ja Redux -kirjastoja. Redux on Flux-arkkitehtuuria mukaileva kirjasto sovelluksen tilan hallintaan. Teemme paljon harjoituksia Reduxiin liittyen, jotta sen käyttö ja käyttötarkoitus tulevat varmasti tutuksi.

Viimeisenä perehdymme React Native-sovelluskehykseen ja sovellamme päivän aikana opittua React-tietoutta natiivisovellusten kehittämiseen iOS- ja Android-alustoille.

Kouluttajana toimii DI Jukka Tupamäki. Hän on työskennellyt Reactin parissa jo vuodesta 2013 lähtien toteuttaen useita sekä web- että mobiilisovelluksia Reactilla. Hänen vetämänä niin isommat kuin pienemmätkin koulutukset ovat aina rentoja tilaisuuksia, joista lähdet varmasti viisaampana kuin tulit.

Twitter: twitter.com/tukkajukka LinkedIn: www.linkedin.com/in/jukkatupamaki

Ajat ja kurssipaikat:

 27.11.2018, Tampere
 16.1.2019, Tampere

>> Ilmoittautuminen >>   Kurssille voi ilmoittautua vielä kurssia edeltävänä aamupäivänä. Ilmoittautuminen käy joko lomakkeella, sähköpostilla: kurssit@relevantum.fi tai puhelimitse: 03-341 1111. Myös majoitusvaraus onnistuu samalla kertaa.

Luennoija: DI Jukka Tupamäki, Lemanse Oy

Hinta: 840 € + alv.

Tarjoamme tämän kurssin yrityskohtaisena pienelle ryhmälle hintaan 2500 + alv.

Kun sama henkilö ilmoittautuu kerralla useammalle kurssille, myönnämme alennusta jokaisesta kurssista seuraavasti: 2 kurssia 5 %, 3 kurssia 8 % ja 4 kurssia 12 %
Kun yhdelle kurssille osallistuu samasta yrityksestä 2 henkilöä, niin molemmat saavat 5 % alennusta, kun osallistujia on 3-4 niin alennus on 12 %. Suuremmista määristä teemme tarjouksen erikseen.

Kurssin hintaan sisältyy opetuksen ja värillisen kurssimateriaalin lisäksi ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Pidätämme oikeudet hinta- ja sisältömuutoksiin.

Ohjelma

9.15 Aamukahvi
9.30 React
Create React App -työkalun käyttö ja projektin aloitus
Komponentin määrittely, sisäinen tila ja propsit
Tapahtumankäsittely
Komponenttien yksikkötestaus
11.45 Lounas
12.30 React Router
Polkujen määrittely ja URL-parametrit
Navigointi sovelluksen sisällä
13.00 Redux ja Flux-arkkitehtuuri
Actionit ja reducerit
Kehitystyökalut
Sovelluksen tilan suunnittelu
14.00 Iltapäiväkahvi
14.15 Redux ja Flux-arkkitehtuuri, jatkuu
HTTP-rajapinnan käyttö sovelluksessa
Middleware-funktioiden toteuttaminen
16.00 -16.30 React Native -intro
Arkkitehtuuri ja toimintaperiaate
React-oppien soveltaminen React Nativessa
Kehitysympäristön pystytys ja käyttö
Copyright (C) 2018 Relevantum Oy